Et anneks eller en gæstehytte til sommerhuset

Det er skønt at have gæster i sommerhuset – hvis der er plads til det. Hvis der er for mange på for lidt plads, bliver det ikke altid den skønne weekend, man havde planlagt, og nogen gange kan det også være rart bare at kunne være sig selv. En super mulighed, hvis I elsker at have gæster i sommerhuset er at bygge et anneks eller et lille gæstehus.
Jeppesen anneks er en skøn gæstehytte, der matcher vores Jeppesen bjælkehus. Her er 2 fine soveværelser og et lækkert brusebadeværelse. Vi kan også tilbyde en gæstehytte, som passer til vores øvrige træhuse. Her er tilsvarende 2 rummelige soveværelser, et badeværelse med bruser og en praktisk lille entré i alt 36 m2.

Stort lækkert Jeppesen bjælkehus anneks
Indretning sommerhus soveværelse

Anneks – sammen men med mulighed for privatliv

Et anneks er en super fin løsning, hvis I ikke ønsker jer et stort sommerhus, men alligevel gerne vil have plads til overnattende familie og venner. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt.

Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse, gæstehytter og tilbygninger, der matcher sommerhuset, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere. Vi bygger som udgangspunkt anneks i sammenhæng med et nyt sommerhus.

Færdigbygget anneks eller gæstehus

Vi bygger jeres nye anneks til sommerhuset nøjagtig, som I gerne vil have det. Et færdigbygget anneks kan fx bestå af en praktisk lille entre, 2 soveværelser med skabe og et fint lille badeværelse med bruseniche.

En færdigbygget gæstehytte bygges nøjagtig, som vi bygger vores sommerhuse, og det vil sige, at I får en godt isoleret gæstehytte i en fantastisk høj håndværksmæssig kvalitet. Hvis jeres anneks bygges som et lille bjælkehus er der ikke mulighed for en byg selv gæstehytte, men drejer det sig om et anneks, der matcher et sommerhus med træbeklædning kan det leveres som en byg selv mulighed – kontakt vores salgs- og byggerådgiver og hør mere.

Indretning af badeværelse i sommerhus fra Planet Huse
stråhat på bænk ved bjælkehuset

Byg selv anneks

Der er også mulighed for at gøre jeres nye anneks til sommerhuset til et byg selv anneks. Med vores nemme byg selv koncept Super Medbyg leverer vi færdige vægelementer, som monteres på grunden med kran. Vi leverer hele pakken med materialer inklusive alt, så I ikke selv skal købe noget.

Et anneks kan også bygges som et gæstehus til et nyt helårshus i træ. Et anneks i haven med badeværelse kan være skønt, hvis I har mange gæster eller der er brug for lidt privatliv til teenageren.

Plantegning

Filter Products Showing all 3 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Praktisk redskabsrum med plads til græsslåmaskinen, grillen, havehynder, et par cykler og hvad man nu ellers har brug for ekstra plads til. Der er betongulv, udvendig træbeklædning i den farve, I ønsker samt sorte tagsten.
  Værelser
  Sovepladser
  Nøglefærdigt 104.000,-
  Praktisk redskabsrum med plads til græsslåmaskinen, grillen, havehynder, et par cykler og hvad man nu ellers har brug for ekstra plads til. Der er betongulv, udvendig træbeklædning i den farve, I ønsker samt sorte tagsten.
  Nøglefærdigt 104.000,-
  Værelser
  Sovepladser
 • Vil I gerne have plads til gæster men ikke et stort sommerhus, så er en gæstehytte eller et anneks en lækker luksus løsning. Her er 2 store værelser med skabe og dobbeltdøre mod terrassen, en lille entré og et fint brusebadeværelse. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt. Bemærk, at anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Planet fritids- eller bjælkehus.
  36
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 544.000,-
  Vil I gerne have plads til gæster men ikke et stort sommerhus, så er en gæstehytte eller et anneks en lækker luksus løsning. Her er 2 store værelser med skabe og dobbeltdøre mod terrassen, en lille entré og et fint brusebadeværelse. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt. Bemærk, at anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Planet fritids- eller bjælkehus.
  Nøglefærdigt 544.000,-
  36
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 675.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  Nøglefærdigt 675.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum til:

Familien i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Til udeliv – også når det regner
Byg sommerhus med pool til udlejning
Med godt afkast
Højtlæsning i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Med indbygget hygge
Til økonomien
Med indbygget nostalgi
Til den store familie
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..