Et anneks til sommerhuset

Det er skønt at have gæster i sommerhuset – hvis der er plads til det. Hvis der er for mange på for lidt plads, bliver det ikke altid den skønne weekend, man havde planlagt, og nogen gange kan det også være rart bare at kunne være sig selv. En super mulighed, hvis I elsker at have gæster i sommerhuset er at bygge et anneks eller et lille gæstehus.
Jeppesen anneks er en flot løsning med 2 fine soveværelser og et lækkert brusebadeværelse.

Stort lækkert Jeppesen bjælkehus anneks
Indretning sommerhus soveværelse

Anneks – sammen men med mulighed for privatliv

Er I glade for jeres sommerhus, men mangler pladsen til gæsterne, ja så er et anneks en super fin løsning. Et Planet Huse anneks er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt.

Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse og tilbygninger, der matcher det eksisterende sommerhus, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere om størrelser og muligheder. Vi bygger naturligvis også anneks i sammenhæng med et nyt sommerhus.

Færdigbygget anneks

Vi bygger jeres nye anneks til sommerhus nøjagtig, som I gerne vil have det. Et færdigbygget anneks kan fx bestå af en praktisk lille entre, 2 soveværelser med skabe og et fint lille badeværelse med bruseniche.

Et færdigbygget anneks bygges nøjagtig, som vi bygger vores sommerhuse, og det vil sige, at I får et godt isoleret anneks i en fantastisk høj håndværksmæssig kvalitet.

Indretning af badeværelse i sommerhus fra Planet Huse

Byg selv anneks

Der er også mulighed for at gøre jeres nye anneks til sommerhuset til et byg selv anneks. Med vores nemme byg selv koncept Super Medbyg leverer vi færdige vægelementer, som monteres på grunden med kran. Vi leverer hele pakken med materialer inklusive alt, så I ikke selv skal købe noget.

Et anneks kan også bygges som et gæstehus til jeres helårshus. Et anneks i haven med badeværelse kan være skønt, hvis I har mange gæster eller der er brug for lidt privatliv til teenageren.

Plantegning

Filter Products Showing the single result
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 675.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse.
  Nøglefærdigt 675.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum til:

Familien i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Til udeliv – også når det regner

Byg sommerhus med pool til udlejning

Med godt afkast

Højtlæsning i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..